• Montpelliere - jour 1
      • Montpelliere - jour 1

      • 22.03.2023 19:07
      • Blog z našeho pobytu v Montpellier - Anna, Elsa, Ella, Naty
      • Do bytu jsme dorazily v sedm hodin večer, po příšerné dvaceti hodinové cestě a byly jsme tak unavené, že jsme se vybalily, najedly a šly spát. Druhý den byl mnohem zajímavější. Asi v osm jsme se vykolébaly z bytu a šly do školy. škola začíná v devět hodin a deset minut, takže jsme nejdříve šly za paní ředitelkou. Byla velmi milá a vstřícná. 

        Po krátké prohlídce školy jsme šly na první hodinu, tedy francouzštinu. Pan profesor monsieur Minnet byl velmi milý a hodinu začal jednoduchým představováním. Brzy jsme zjistily, že mají mnohem více přestávek než my v Česku - ehm ehm učitelé berte si vzor!

        Poté byl náš první oběd v kantýně. Byly jsme jak VIP, jelikož nás nechali předběhnout celou řadu. K obědu jsme měly těstoviny s nějakou přílohou. Hodnocení jídla:

        Naty: 2/10

        Anna: 8,5/10

        Elsa: 5/10

        Ella: 8/10

        Po obědě jsme měly první hodinu s naší třídou-hodinu angličtiny. Angličtinářka byla velmi milá a zjistily jsme, že probírají jednoduchou angličtinu.Hodina matematiky nebyla příliš príjemná, probírali zlomky. Naše třída je velmi milá a přátelská. Po škole jsme se šly projít do večerky a potom na zmrzlinu a potom jsme šly domů a blbly jsme na pokoji. 

        Hodnocení dne:

        Naty: 9/10

        Anna: 9/10

        Ella: 8,5/10

        Elsa: 9/10

      • Zpět na seznam článků