•  

    Zápis do 1. ročníku na školní rok 2024/2025 bude probíhat 3.4.2024 od 15:30 - 17:30

     

    Zápis je určen pro děti narozené v období od 1. 9. 2017 do 31. 8. 2018 a pro děti s odkladem povinné školní docházky z loňského roku. Možnost přijetí ke školní docházce mají i děti, které dosáhnou věku 6 let v období od 1. 9. 2024 do 31. 12. 2024, pokud k žádosti o přijetí současně doloží doporučení školského poradenského zařízení.


    V souladu se strategickým záměrem školy přijímáme do prvního ročníku max. 7 dětí k prezenčnímu studiu. V případě převisu zájmu rozhodujeme dle následujících kritérií:


    1. Formální část - doručení přihlášky (žádosti o studium), seznámení dokumentací školy, podepsaná smlouva o poskytovaném vzdělávání.

    2. Orientační posouzení školní zralosti a připravenosti dítěte ke studiu (předchozí účast na výuce během celodenních návštěv školy). 1b

    3. Posilování sourozeneckých vazeb. 1b

     

    Je-li více zájemců než volných míst i po uplatnění obou kritérií, popřípadě více zájemců se stejným počtem bodů, bude rozhodovat los. Losování je veřejné, provádí ho ředitel školy, pořizuje se z něj videozáznam  a proběhne hned po kontrole přijatých žádostí o vzdělávání za přítomnosti dotčených zákonných zástupců.

     

    Rodiče / zákonní zástupci musí vyplnit elektronickou přihlášku na stránkách školy a doručit podepsanou přihlášku jedním z následujících způsobů: datová schránka, poštou/fyzicky na adresu školy, a to nejpozději do 3.4.2023, 17:00.

     

    K zápisu s sebou přineste:

    • rodný list dítěte
    • a občasnký průkaz
    • podepsanou přihlášku
    • podepsanou smlouvu o poskytovaném vzdělávání

    Zápis probíhá se všemi uchazeči najednou, jedná se o hravou společenskou událost a zabere max. 20 minut, ale zdržet se můžete i déle.

     

    Zápisu předchází:

    • osobní rozhovor vedení školy se zákonnými zástupci
    • dva dni na zkoušku, kdy se dítě účastní vyučování

     

    .